Sud <3

Ush, vill bara mer och mer ta båten till stockholm den 10.10 eller 11.10 för att se Sturm und Drang <3
Men, så med det kommer ju problemen...

1. Varifrån skall jag få tag på ungefär 200€?
         Mamma gick nästan med på att betala kryssningen (ungefär 100€)

2. Hur skall man slippa till Åbo? Och dessutom hem därifrån nästa dag?
         Bussar och tåg går ju dit i och för sej helt lätt från Hfors, men det kostar ju också pengar...

3. Vem skall man fara med?
         Har en kompis som nog eventuellt skulle komma med, men vi är ju båda under 18 så någon myndig behövs ju, och
        vill inte ha någon barnvakt heller där på båten...


Kommer säkert att uppstå flera problem under tiden, men det här är nu väl de som är största problemen :P




Sims 3

Man märker ju att man har ett liv, efter att ha suttit hela dagen och spela Sims.
Tänk vad tiden flyger iväg, bara man är tillräckligt inne i något. Sitter nu och ser på Ztv.
Kommer en film som verkar helt intressant.


Namnsdag

Wihuu, vad rolig namnsdag man har då. Sitter ensam "inspärrad" i huset, på grund av ett svaveldiokid utsläpp på ett oljebolag nära oss. Så nu skall man hellst inte gå ut, och luftventileringen skall stängas av.
Hade tänkt åka till butiken, och sen och hälsa på syrran efter halv 4. Tur fick jag höra om utsläppet just före jag skulle fara iväg, istället för mitt på vägen och få andningsproblem eller liknande..



Tv kväll

Idag har jag bara tagit det lugnt. Mamma och Pappa var hemma en sväng och hämtade hunden när den skulle klippas, så nu får den sova hemma för första gången på en tid. Sen var syrran hemma, och som vanligt så gjorde hon ju ingenting egentligen här..
Imorgon blir det tidig väkning, Skall föra skotern på granskning. Men sen kanske man skulle dra och shoppa. Får se hur det blir.

Sitter just nu och ser på MADtv, och sen kommer ju Haunted Homes!
Skall nog försöka gå lite tidigare och sova idag nog..



Hej hopp i lingonskogen

Nu kan man äntligen ta det lugnt. Kom hem från en utav mina vänner för ungefär en halv timme sen. Det var ju meningen att vi skulle göra ett lapptäcke, men det blev nog inte så mycket av med det. Mest satt vi nog och talade endå. Har dessutom börjat undra om hennes pappa riktigt gillar mej. Kanske inte...
Har försökt städa en del av huset, när föräldrarna kommer hem imorgon. Hade fått det mesta undanplockat och diskat etc. och kommer inte syrran hem då? Försåtr inte att hon kan röra till så mycket fast hon bara är hemma typ en timme. Så måst väl ennu föröska städa lite till då om jag orkar.
Men nu skall jag gå och försöka göra en skinkpaj..



Vänner sviker inte.. <3

Har sutti nu nästan en timme och försökt trösta en vän, och bra gick väl det eftersom hon sa att hon nu sitter och ler och känner sej bättre. Har alltid trott att jag inte alls kan trösta, men kanske jag gör det?
Fick höra av en annan vän också att hon börjar må lite bättre nu efter operationen i början utav sommaren, men tyvärr fungerar hennes högra sida lite sämre än den vänstra. Men det är ju nog en sån sak som man kan träna upp sen med tiden. Väntar bara att jag skall få träffa henne nu sen efter att skolan har börjat.

Har dessutom hittat min kamerasladd nu! Visade sej bara att mamma hade tagit den..
Ibland tror föräldrana bara att dom äger alla saker här i huset.
Hon hade dessutom plockat nästan hälften av mina kläder och gett dom till syrran när hon trodde det var hennes. Kommer antagligen inte att få dom nu på en tid, har försökt tjata på syrran att hon skall hämta hem dem nu i snart en vecka, men hon skyller alltid på något annat...

                               

Blått <3

Nu har jag köpt tapeterna! Blev lite ljusare än vad jag först hade tänkt, men det gör inte så mycket. Färgen skulle vi åka och köpa senare. Skall ennu försöka hitta någon fin billig fototapet, något tips på var man kan hitta det?
Något mer har jag inte egentligen gjort idag, var uta och fotograferade nu efter regnet. Och typiskt är det ju att man inte har hittat kamerasladden ennu heller. Måste kanske söka lite mera idag om jag hinner.

Åska :)

Kom just hem från våra kusiner, och som vanligt hade man ju kul där med dem. Ingenting speciellt hände väl egentligen där. Men vad kan man göra åt det?
Sitter just nu och väntar på åskan som dom har lovat nu på kvällen/natten. Det är ju väldigt mysigt med den, men kommer nog också att vara aningen nervös när jag är ensam hemma endå.
Tappade bort sladden till min kamera också, så nu kommer det väl inte att läggas upp några nya bilder förrän den dyker upp, och det kan nog ta en tid det också.. Fotograferade hos våra kusiner ganska mycket, men dom kommer nog inte läggas upp här då på en tid.
Men nu skall jag väl gå och plocka upp i rummet, och imorgon bär det av för att köpa tapeter och målfärg!

<3

Kom just hem från en ljuvlig dag. Båttävlingen gick väldigt bra, och en av mina vänner vann sin klass. Man träffade ju även andra människor som man inte har sett på nästan ett år. Och vem kan klaga på att sitta ute vid vattnet vid solskenet?
Sedan for jag och min bästa vän ut och åka med min skoter, även fast det inte var så lång väg så var det tillräckligt, allt på grund av groparna (och inte så lite heller)..
Måste väl nu passa på att städa huset för imorgon kommer mamma och pappa hem, och kan få höra ganska mycket om det är väldigt rörigt..




Vänner är som stjärnor. 

Man kan inte alltid se dom, men dom finns alltid där.


Båttävling

Sitter nu och väntar på att klockan skall bli två. Sen bär det av till båttävlingen! Skall bli så kul att träffa vännerna nu igen efter en tid. Kankse det börjar bli en ordentlig sommarn nu mot slutet endå.

Har nu bestämt mej för att mitt rum ska få blåa tapeter, med vita möbler och även svarta/mörkbruna detaljer. Vi var till Ikea i förrgår och där hittade jag helt ljuvliga gardiner, blågröna! Så de kommer snart att hittas i mitt rum också. Kommer bilder hit sen när vi har gjort det färdit.
Har redan några frivillga som har sagt att dom vill komma med och hjälpa att inreda rummet, får nu se hur det går om ens någon kommer tillslut.


Sommarlovet börjar gå mot sitt slut...

Nu kommer man antagligen att vara lite mer aktiv på datorn när det har börjat regna. Synd att det ljuvliga sommarvädret skall förstöras av en sån sak. Kan nu inte säga att något extra har hänt den senaste tiden, har mest njutit av sommaren med vännerna. <3
En negativ sak som har hänt är att jag tappade en plomb för några dagar sen, så nu har jag ett stort hål i tanden och dessutom ett trevligt tandläkarbesök att se fram emot.





Har dessutom fått lov att måla om mitt rum, så då gäller det att fara och shoppa blå och vit målarfärg och sen sätter det igång! Och gulliga pappa tog också bort min saldo så får texta en del nu efter det! Men nu skall jag fortsätta att mysa framför tv med vår hund :D <3

RSS 2.0