Grattis Norge

Hah, Norge vann. Grattis! Vi skall alltså till Norge nästa år, måste försöka skaffa biljetter dit! Men jag kan ju inte låta bli att tycka synd om Finland som slutade på en sista plats, även fast de hade en väldigt bra sång. Men kanske det går så som det gick för Malta år 2006, för jag lyssnar fortfarande på deras låt även fast dom kom sist.

Ååh, syrran tog min kamera igår, utan att fråga dessutom. Och nu vet hon inte ens vart den är... Hon sa att den antagligen är hos sin ena kompis, men jag tycker att hon sku borda skaffa fram den snart.. Är på ett sånt fotograferings humör idag.

ESC är igång :D

Ja nu gäller de då, sitter hemma och ser på ESC. Hittils har det ju gått bra. Men dom bästa har ju inte spelat ennu, så allt kan ju hända.


ESC

Idag är det bara ESC som gäller, och ingenting annat! Skall dra till butiken och köpa något smått och gått..
Just nu är det Finlands, Norges och Armeniens bidrag som jag vill att skall hamna i topp. Ja, skäms faktist lite över att vilja ha Norge där, eftersom första gången jag hörde den gillade jag den inte alls, men ju mer jag lyssnar på den destu bättre blir den! Har toltalt förälskat mig i den kan man väl säga.
Vilka sånger är era favoriter?



Men nu skall jag gå ut i solen och pröva min nya klänning som jag har köpt, hejdåå!

Torsdag

Nu har snart  hela torsdagen gått... Nu är det väl bara ESC att se fram emot, och sen bär det av till sängen. Det vädret som jag trodde skulle bli ljuvlit och solit och allt vad sommaren hör till slutade upp med att vara blåsigt kallt och äckligt.
Var efter skolan idag till lidl och träffade en utav mina kompisar som jag inte har sett på länge, och man fick höra mycket nytt, som man inte hade en aning om egentligen.

Försökte även färga håret lite ljusare idag, men det misslyckades totalt, sitter nu hemma med samma gamla tråkiga hårfärg som i början utav dagen, vad skall man göra åt det?
Men imorgon är det veckoslut och då ska man ta det lungt och sova enda tills klockan är 12, hoppas bara inte syrran har fest på lördagen som hon hotar med att ha.




Ush idag skulle även en uta mina klasskamrater färga håret blont, USH jag vill inte ens se det eftersom han annors har svart hår.. Kommer att vara en stor förändring! Men kanske man vänjer sig med tiden.
Har urtåkigt nu dessutom sitter bara hemma och äter nötter, något tips på vad man skulle kunna göra?

Hittade förresten en ganska kul sak idag, man har i svenskfinland börjat rösta fram den värsta och den bästa läraren. Bidrog förståss med några lärare själv. Hoppas någon av dem vinner!


One more night I wanna be with you where I wanna hold you tight


I väntan på skolan

Ja, nu sitter man här och väntar på att klockan ska bli 20 över 9, sen bär det av till skolan. Fick börja två timmar senare idag, när jag var till halv 4 igår i skolan. Jess. Hoppas det här ljuvliga vädret håller i sig när jag endå far med skoter till skolan.

 

Vi skall se på ondskan idag i modersmålet, för säkert 10 gången.. Men egentligen gör det ju inte så mycket, för det är endå en bra film. Försökte läsa boken här en dag, men det slutade med att jag gick ut och solade mig istället.
Spelade förresten Häst och ponny - Ridskolan igår, och jag förstår inte hur dom kan rikta spelet till 10 åringar eller liknande, för jag hade problem med till slippa egenom hälften av alla uppgifter. Men kanske de bara är smartare än mej, vem vet..


:)

Yrkesprov

Hm.. En tid sen man skrev här, men skall försöka ändra på det.

Vad har nu hänt på sista tiden då? Hade yrkesprov idag, gick riktigt bra, fick en femma i det (skalan 1-5)! Man fick sjukt mycket positiv kritik om provet, men tycker nästan det var för lite negativt.. Det enda dom egentligen klagade på var min personlighet i köket, och att mina kläder var smutsiga, men vad kan man göra åt det?





Wuhu, finland slapp med till finalen i ESC! Satt bara och väntade på att dom skulle säga att de var en av de länder som slapp med. Men jag förstår fortfarande inte vad folk ser i Sveriges bidrag...



Crystal eyes, never cries
On and on the pain no one can see

RSS 2.0